Vereenvoudig het
werkplekbeheer met BiebCloud

Het creëeren, monitoren en beheren van een online werkplek noemen we ook wel werkplekbeheer. Dit is vaak een tijdrovende klus en met de nieuwe manier van werken ook een stuk complexer. BiebCloud ondersteunt hierin en maakt het werkplekbeheer zo eenvoudig mogelijk.

Alles beheren vanuit 1 systeem

BiebCloud maakt het beheren van gebruikers en rechten een stuk eenvoudiger. Kennis van IT is geen noodzaak meer.

 

  • Eenvoudig nieuwe gebruikers, mailboxen en Sharepoint Sites aanmaken
  • Automatiseer de gehele loopbaan van (tijdelijke) medewerkers
  • Bepaal hun rechten en toegang bij in-, door- én uitstroom
  • Bepaal op basis van functierollen wie welke rechten en toegang krijgt tot specifieke applicaties en gegevens
  • Het BiebCloud Platform biedt inzicht in de toegangsrechten en digitaal uitgevoerde acties van medewerkers

Toegang en licentiebeheer

Houd grip op gebruikers, rechten en gegevens vanuit één centrale omgeving. Automatiseer en beheer de gehele levenscyclus van licenties, allemaal vanuit het BiebCloud Platform.

Audit & Rapportage

Autoriseer gebruikers en houd inzichtelijk wie waar en wanneer wijzigingen aanbrengt binnen de IT-omgeving. Rapportages zijn 24/7 toegankelijk.

SelfService

Via het self service portaal beheren medewerkers hun eigen gegevens. Autorisatie aanvragen voor een applicatie, het uitvoeren van een wachtwoord-reset is zo gedaan.

Moderne tijden vragen om moderne oplossingen

Gebruikersbeheer en rechtenbeheer blijven voor vele organisaties repeterende handmatige processen. Met BiebCloud is dat verleden tijd.

Groep- en gebruikersmanagement

Met BiebCloud hou je al je gebruikersbeheer binnen één centrale omgeving. Je maakt nieuwe gebruikers aan en koppelt deze aan functionele rollen. Je wijst een computer, je maakt eenvoudig SharePoint Sites aan en je kunt groepen creëren en beheren en zelfs notificaties naar groepen sturen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het eigenaarschap over een groep of applicatie te delegeren, om admins te helpen een waardevollere werkplek te creëren. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Gebruikersbeheer en Conditional Access

Met Conditional Access kun je in gebruikersbeheer voorwaarden instellen voor het bereiken van applicaties, teams-, en SharePoint sites, binnen de digitale werkplek. Daarnaast kun je voorwaarden instellen op web (SaaS), bedrijfsapplicaties (bv V-smart of Bicatwise) of het gebruik van lokale Office applicaties.

Weerhoud mensen om documenten met gevoelige informatie te openen buiten het bedrijfsnetwerk of om een applicatie die alleen in Chrome werkt te openen in Internet Explorer en blokkeer gevoelige informatie op mobiele telefoons. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Applicatiemanagement voor beheerders

Creëer een werkplek in minuten. Ons doel is om werk te vereenvoudigen voor mensen die de werkplek beheren. Wij maken het mogelijk om een rol- en voorwaarden-gebaseerde werkplek te creëren die al jouw huidige en toekomstige technologieën combineert binnen één werkplek.

Om een veilige werkplek te creëren, is het belangrijk om controle te hebben over de toegang tot beschikbaar gestelde applicaties, sites en mappen. Daarom kun je op basis van functierollen eenvoudig rechten toekennen aan gebruikers. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.

Simpel apparatuur beheer

als beheerder wil je alles graag alles op 1 plek beschikbaar hebben. zo kun je via onze beheerportal de apparatuur van de medewerkers voorzien van nieuwe applicaties, kun je regels opstellen om te voldoen aan regelgeving en kun je voorwaarden verbinden aan het gebruik van apparatuur. Zelfs opnieuw installeren of het blokkeren of wipen van een apparaat is in een handomdraai gebeurt. Zo maken we het werkplekbeheer een stuk eenvoudiger.