AANGESLOTEN BIBLIOTHEKEN

BENIEUWD WIE U VOORGINGEN?

HOORN

“BiebCloud is voor ons niet alleen een degelijke ICT-leverancier, maar vooral een betrokken partner. Het persoonlijk contact en kennis van bibliotheek systemen en de organisatie geeft vertrouwen. Wij zien BiebCloud als een verzameling van zekerheden. Een partnership waar veiligheid, 24/7 bereikbaarheid, adequate ondersteuning en continuïteit bij elkaar komen. Sinds wij met BiebCloud samenwerken is er nauwelijks verstoring in het werken op de publieksplekken, het bibliotheek systeem en de backoffice. Onze personeelsleden zijn enthousiast, het werken in BiebCloud ontzorgt en biedt continuïteit op iedere mogelijke locatie zelfs thuis of onderweg.”

VELUWEZOOM

“We werken altijd in een goed beveiligde omgeving. Er hoeft niet meer met allerlei bestanden op en neer gelopen of gemaild te worden omdat we altijd de laatste versies van bestanden bij de hand hebben. De Biebcloud is stabiel en via de helpdesk zijn eventuele problemen snel aan te kaarten. Biebcloud heeft de flexibiliteit van mijzelf en mijn medewerkers erg verruimd. Dat komt de kwaliteit van ons werk alleen maar ten goede.”

BRUMMEN|VOORST

“Onze medewerkers zijn positief over de kwaliteit van de dienst. De oplossing van BiebCloud past in onze strategie om de IT-uitvoering bij partners te beleggen en tegelijk in controle te zijn van kwaliteit. Verder zorgt BiebCloud voor een hogere graad van veiligheid. Een belangrijk pluspunt is dat haar medewerkers bij de operationele inregeling onze procedures en processen serieus aandacht hebben gegeven.”

GRAAFSCHAP

“Wij ervaren BiebCloud als een deskundige, proactieve organisatie met zeer deskundige medewerkers die ons ondersteunen op de werkvloer. Zowel op directieniveau als op uitvoerend niveau zijn de contacten intensief en prettig. Nadat BiebCloud de aanbesteding voor de ICT-omgeving voor zes bibliotheekorganisaties in Gelderland had gewonnen, zijn we in goede samenwerking en afstemming het implementatietraject gestart. Alles draait naar wens en er is ruimte voor het verder ontwikkelen van de helpdeskfunctie en andere innovaties op ICT-gebied.”

NOORD-VELUWE

“Met de BiebCloud heeft de Bibliotheek Noord-Veluwe voor de hele automatisering één vast aanspreekpunt voor alle apparatuur, waardoor medewerkers niet meer van het kastje naar de muur worden gestuurd.”

AANGESLOTEN BIBLIOTHEEKGROEPEN

BENT U OOK KLAAR VOOR BIEBCLOUD?

BiebCloud biedt een werkomgeving inclusief Microsoft Office, Adobe InDesign en diverse andere bibliotheekapplicaties van het SURFmarket licentiemodel.

Gegarandeerd 99.9% uptime en onafhankelijk van locatie aan het werk: thuis, in de trein, of vanuit het buitenland.

Gemakkelijk samenwerken tussen werknemers, met collega-bibliotheken en zakelijke relaties: altijd de nieuwste versies van documenten bij de hand.

Beschermd tegen cyberaanvallen, dataschade en privacy-inbreuk: Met de BiebCloud AVG-manager wordt er voldaan aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Kostenefficiënt: kies voor een eenmalig upfront betaling met gereduceerd maandtarief of een evenredige maandelijkse spreiding van de kosten gedurende de looptijd van het contract.

Kosten zijn op basis van het aantal werkplekken die actief in gebruik zijn: er kan maandelijks flexibel op én afgeschaald worden bij groei of krimp.

Voor iedere bibliotheek een private BiebCloud-omgeving met autonome netwerken voor administratie, balie en publiek.

Wij streven naar het verkleinen van onze ecologische voetprint en werken daarom duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Dit vertaalt zich naar verschillende recycling- en donatieprocedures.