BIEBCLOUD BOEK;

EEN WERKPLEK IS PAS
ÉCHT GOED ALS JE WEET
HOE JE ER MEE MOET WERKEN!

Q

Ontvang de BOEK brochure

U ontvangt de brochure van BOEK in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.

WAAROM BOEK?

Met BOEK van BiebCloud worden medewerkers slimmer en productiever. Niet elke medewerker staat te springen om een lange (online) training te volgen.
Door de korte en praktijkgerichte video’s behalen de medewerkers snel resultaat en wordt het werken in de digitale omgeving gemakkelijker en leuker.

WAT IS BOEK?

(BiebCloud Online Educatie Kanaal) Een online platform met een collectie van ruim 400 educatieve video’s over de meest gebruikte (online) kantoorprogramma’s én onderwerpen zoals weerbaarheid in cyberveiligheid. Een nieuwe, maar vooral leuke manier van kennisvergroting voor medewerkers en bezoekers! BOEK van BiebCloud is relevant, laagdrempelig en makkelijk in gebruik

VOOR WIE IS BIEBCLOUD BOEK

BiebCloud BOEK is beschikbaar voor alle medewerkers van de bilbiotheek, maar kan ook gebruikt worden bij het geven van cursussen aan leden. BOEK biedt relevante content en wordt regelmatig vernieuwd of uitgebreid met nieuwe educatieve video’s. BOEK maakt medewerkers slimmer en productiever en helpt leden digivaardiger te worden.

UW MEDEWERKER; KERNONDERDEEL VAN UW BEVEILIGING

Uw medewerkers vormen voor opportunistische hackers vaak een makkelijk aanvalspunt. In de online Awareness training van Biebcloud, worden uw medewerkers een jaar lang getraind en geïnformeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en dit verkleint de kans op datalekken aanzienlijk. Door op tijd de aanval te herkennen wordt verdere schade voorkomen. We maken en houden uw hele organisatie digi-bewust.

Q

Ontvang de informatie over Cybersecurity awareness

U ontvangt meer informatie over Cybersecurity in de inbox van uw opgegeven e-mailadres.