BiebCloud Congres2019-09-17T11:52:51+00:00

BiebCloud Congres 2019

Aanmelden

Op 29 oktober vindt de eerste editie van het BiebCloud Congres plaats. Op de schitterende en inspirerende locatie Kasteel Kerckebosch in Zeist. Het belooft een informatieve dag te worden in een gezellige ambiance. Volg diverse workshops, luister naar een verrassende spreker, samen gaan we van functionaliteiten naar IT, bespreek uw uitdagingen en ontdek mogelijke samenwerkingen. Gedurende de dag zult u volledig worden ontzorgd, waarbij drinken en lekkere versnaperingen niet ontbreken.

Planning

Het BiebCloud Congres gaat van start om 12:15 uur en eindigt om 18:00 uur, het programma luidt:

12:15 uur | Welkom en ontvangst
12:30 uur | Uitgebreide lunch
13:30 uur | Samen: van functionaliteiten naar IT
14:30 uur | Pauze
14:45 uur | Spreker Herman Pleij
15:15 uur | Drie workshops
17:00 uur | Afsluiting en borrel

Wat willen wij hiermee bereiken

BiebCloud is dé IT specialist enkel gericht op bibliotheken. Wij waarderen het maatschappelijke belang van bibliotheken en willen hierin ons steentje bijdragen. Dit doen wij met behulp van onze IT expertise, door bibliotheken hier ondersteuning in te bieden. Daarom willen wij u kennis laten maken met de beste IT oplossingen. Het congres is uiteraard kosteloos en u kunt zelf de keuze maken of u wilt deelnemen aan de lunch of na de lunch wilt aansluiten.

BiebCloud is er ter ondersteuning van de moderne bibliotheek! Heeft u een moderne bibliotheek of wilt u een moderne bibliotheek worden? BiebCloud is hét platform van IT- en telecomdiensten. Bent u nieuwsgierig of enthousiast geworden over het BiebCloud Congres van 2019, maar wilt u nog extra informatie? Neem dan contact met ons op! Bent u al wel overtuigd? Meld u dan aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmeldformulier


Ja