BiebCloud voor het eerst op het Nationale Bibliotheekcongres!

Na onze deelname op het Nationale Bibliotheekcongres organiseren wij ons eigen BiebCloud ICT Congres 2019!  Op de schitterende en inspirerende locatie Kasteel Kerckebosch in Zeist. Het belooft een informatieve dag te worden in een gezellige ambiance. Volg diverse workshops, luister naar een verrassende spreker, wees op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen, bespreek uw uitdagingen en ontdek mogelijke samenwerkingen. Gedurende de dag zult u volledig worden ontzorgd, waarbij drinken en lekkere versnaperingen niet ontbreken.

BiebCloud heeft dit jaar voor het eerst deelgenomen aan het Nationale Bibliotheekcongres op 16 april 2019 in Rotterdam. Op dit congres hebben wij belangstellenden geïnformeerd over onze missie en oplossingen. Voor ons een super geslaagde dag. Onze collega Rinus was aanwezig en deelt hieronder zijn ervaring:

“Wij waren aanwezig op het  inspiratieplein van Het Nationale Bibliotheekcongres. Het thema van dit congres,  “diversiteit”, was ook duidelijk op dit inspiratieplein terug te vinden. Een grote hoeveelheid uitingen van een grote hoeveelheid aanbieders in de bibliotheekmarkt. Hiermee werd aan de bibliotheekbranche een duidelijk inzicht gegeven van de grote keuzemogelijkheden die er bestaan. Binnen de gezellige drukte hebben we vanuit BiebCloud veel contacten kunnen leggen voor een verdere uitbreiding van ons klantenbestand en mogelijke samenwerkingspartners. Aan de reacties te horen was het voor eenieder een succesvol congres.” 

E-readers uitgereikt voor de beste ICT-ideeën

Tijdens het nationale bibliotheekcongres 2019 hebben wij drie e-readers weggegeven in het kader van streven naar een papierloos congres. Om kans te maken op een e-reader moesten deelnemers hun toekomstperspectief op het gebied van ICT-innovatie in de bibliotheekbranche met ons delen. De drie meest originele, maatschappelijke en/of duurzame inzendingen wonnen een water- en stofdichte Kobo Aura H20 edition 2: 6.7 inch, 8 GB, inclusief beschermhoes.

Uit handen van Albert Spanjer, algemeen directeur van BiebCloud (links), ontving één van de winnaars, Nathalie Spee, bibliotheek Rotterdam (rechts) een Kobo E-reader. Nathalie pleit voor betere voorzieningen voor mensen met een beperking: bijvoorbeeld door meerdere gesproken talen voor blinden en slechtzienden in te voeren op de website van de bibliotheek. Wij vonden haar idee op maatschappelijk gebied eruit springen en daarom mag ze zichzelf één van de winnaars noemen, gefeliciteerd Nathalie!

Wilt u ook uw perspectief op het gebied van ICT-innovatie met ons delen? Of bent u geïnteresseerd in ons perspectief?

Bel direct naar ons (085 – 273 12 64) of stuur een mailtje naar info@biebcloud.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.